Новини от Енвотех ЕООД

Новини от Енвотех ЕООД 

 

Флотационни инсталации от Енвотех - Флотатори DAF

Флотационни инсталации - Флотатори - От Енвотех ЕООД

EНВОТЕХ винаги се стреми към технологично и качествено подобрение на продуктите си, като вече има нов дизайн на своите модели флотационни инсталации за физико-химично пречистване на отпадъчни води.

 Машините ги произвеждаме в България и ги окомплектоваме с оборудване от водещи европейски марки, което подсигорява устойчиводт при експлоатацията. Флотационните инсталации са изработени от неръждаема стомана, а частите, намиращи се в контакт с реагенти са направени от PVC, което осигурява химическа устойчивост и издръжливост. Материалите и прецизността на изработка гарантират дълъг живот и надеждност на всяка машина. Флотационните инсталации се доставят напълно сглобени и окабелени, монтирани върху метална платформа, тествани и опаковани. Работният цикъл е автоматичен, контролиран от PLC.

 

 

Моделите покриват широк диапазон на потока (от по-малко от 5 до повече от 100м3/час) и са приложими в пречистването на смесени битови и индустриални отпадъчни води от различен характер.

 

Флотаторите на Енвотех предоставят над 95% ефективност при отстраняване на замърсителите.

 

Техническият ни персонал е на разположение за монтаж, тестване и пуск, както в България, така и в чужбина.

 

Машините са снабдени с пълен CE и гаранционни сертификати, инструкции за употреба и инсталационна схема.
Флотатор напорен Флотационни инсталации Енвотех ЕООД
   
 
Приложение:

Флотаторите се използват при пречистване отпадъчни води на мандри, месокомбинати, кланици, животновъдни ферми, консервни фабрики, преработвателни и предприятия за производство на храни, механични цехове с отпадъчни води, съдържащи масла и мазнини и нефтопродукти, рафинерии - производство на олио, производство на целулоза и хартия, както и в много други. Постига се над 30% ефективност при отстраняване на БПК5, ХПК и над 90% от биологичните утайки, частици, мазнини и масла.
 
 
Енвотех ЕООД произведе, достави и монтира свои флотационни инсталации при:
  • пречистване отпадъчни води от преработка на месо
  • пречистване отпадъчни води от кланица и преработка на месо от едър рогат добитък 
  • пречистване отпадъчни води от птицекланица
  • пречистване отпадъчни води от люпилня
  • пречистване отпадъчни води от рафинерия за производство на олио

Всички наши флотатори са проектирани и произведени за дългогодишна работа, и са изцяло изработени от неръждаема стомана AISI 304 по стандарт, но при поръчка може да се изработва и от друг материал.Фирма Енвотех ЕООД е участник в проекта „Устойчиво пречистване на водата и опции за повторно използване на хранителните вещества” (SuWaNu)

Фирма Енвотех ЕООД е участник в проекта „Устойчиво пречистване на водата и опции за повторно използване на хранителните вещества” (SuWaNu), финансиран от Европейската комисия по Седма рамкова програма “Region of knowledge“.

На 18 ноември 2015 г. в конгресната зала на хотел „Империал Пловдив Хотел и СПА“ се проведе научно-практически семинар на който бяха представени резултатите от международния проект за пречистване на водата SuWaNu.

Сред другите квалифицирани лектори, инж. Дестефанис от фирма Енвотех ЕООД представи реализирани обекти и инсталации, както и съвременните технологии за пречистване на отпадъчни води от различни производства до най-високите допустими норми за заустване на отпадъчни води.

Интернет страница на проекта: http://www.suwanu.eu/bg/

„ЕНВОТЕХ“ ЕООД бе сертифицирана според системата за управление EN ISO 9001:2008

През 2013 г. „ЕНВОТЕХ“ ЕООД бе сертифицирана според системата за управление EN ISO 9001:2008 за следния вид дейност:

Проектиране, доставка, асистиране и консултиране при монтажа на пречиствателни станции и машини за пречистване на питейни води, отпадни води за битови и промишлени цели, включително локални пречиствателни станции.“

© 2020 Eнвотех ЕООД. cms joomla с gnu/gpl лиценз.  
ПОЛИТИКА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА БИСКВИТКИТЕ - УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА ЗАЩИТА НА УЕБСАЙТА

КАРТА НА САЙТА