Новини от Енвотех ЕООД

Новини от Енвотех ЕООД 


 

Флотационни инсталации от Енвотех - Флотатори DAF

Флотатор Флотационни инсталации Енвотех ЕООД

EНВОТЕХ винаги се стреми към технологично и качествено подобрение на продуктите си, като вече има нов дизайн на своите модели флотационни инсталации за физико-химично пречистване на отпадъчни води. Машините ги произвеждаме в България и ги окомплектоваме с оборудване от водещи европейски марки. Изработени са от неръждаема стомана, а частите, намиращи се в контакт с реагенти са направени от PVC, което осигурява химическа устойчивост и издръжливост. Материалите и прецизността на изработка гарантират дълъг живот и надеждност на всяка машина. Флотационните инсталации се доставят напълно сглобени и окабелени, монтирани върху метална платформа, тествани и опаковани. Работният цикъл е автоматичен, контролиран от PLC. Моделите покриват широк диапазон на потока (от по-малко от 5 до повече от 100м3/час) и са приложими в пречистването на битови и индустриални отпадъчни води с различен характер. Предоставят производителност над 95% ефективност при отстраняване на замърсители. Техническият ни персонал е на разположение за монтаж, тестване и пуск, както в България, така и в чужбина. Машините са снабдени с пълен CE и гаранционни сертификати, инструкции за употреба и инсталационна схема.

 

Флотатор напорен Флотационни инсталации Енвотех ЕООДФлотатор Флотационни системи Микрофлотатори Енвотех ЕООД   

 

Енвотех разполага с инженерен състав с над 28 годишен опит в областта на флотационните инсталации с разтворен въздух - DAF и пречистването на питейни води, отпадъчни води и процесни води. Ние сме проектирали, доставили и монтирали флотационни инсталации за пречистване на отпадъчни води от кланици, месопреработвателни предприятия, винопроизводители и производители на алкохолни продукти, при облаботка на води от механични производсва съдържащи масла, нефтопродукти и метални частици и други.

 

Фирма Енвотех ЕООД е участник в проекта „Устойчиво пречистване на водата и опции за повторно използване на хранителните вещества” (SuWaNu)

Фирма Енвотех ЕООД е участник в проекта „Устойчиво пречистване на водата и опции за повторно използване на хранителните вещества” (SuWaNu, финансиран от Европейската комисия по Седма рамкова програма “Region of knowledge“.

На 18 ноември 2015 г. в конгресната зала на хотел „Империал Пловдив Хотел и СПА“ се проведе научно-практически семинар на който бяха представени резултатите от международния проект за пречистване на водата SuWaNu.

Сред другите квалифицирани лектори, инж. Дестефанис от фирма Енвотех ЕООД представи реализирани обекти и инсталации, както и съвременните технологии за пречистване на отпадъчни води от различни производства до най-високите допустими норми за заустване на отпадъчни води.

Интернет страница на проекта: http://www.suwanu.eu/bg/

 

„ЕНВОТЕХ“ ЕООД бе сертифицирана според системата за управление EN ISO 9001:2008

През 2013 г. „ЕНВОТЕХ“ ЕООД бе сертифицирана според системата за управление EN ISO 9001:2008 за следния вид дейност:

Проектиране, доставка, асистиране и консултиране при монтажа на пречиствателни станции и машини за пречистване на питейни води, отпадни води за битови и промишлени цели, включително локални пречиствателни станции.“

© 2016 Eнвотех ЕООД. cms joomla с gnu/gpl лиценз.  
ПОЛИТИКА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА БИСКВИТКИТЕ - УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА ЗАЩИТА НА УЕБСАЙТА